за речиси 15 Години носи персонал акција, Социјални претпријатија и кандидатите во Германија успешно. персонал акција, исто така, има повеќе од 2 Години со Европа агенцијата работа, воспостави мрежа на даватели на персоналот услуги во Европа и во трети земји.